BioPlus'ın Hidrojen Üretim Makinesi

09-05-2024 15:37

BioPlus'ın Hidrojen Üretim Makinesi

Hidrotek Water'ın Hidrojen Üretim Makinesi, tamamen yenilikçi PEM (Proton Değişim Membranı) Teknolojisi'ni benimser.

Elektroliz süreci sırasında, su molekülleri anotta H+ ve OH- iyonlarına ayrılır. H+ iyonları daha sonra katot tarafına doğru hareket eder. Katot bölgesinde, bol miktarda H+ iyonu üretilir.

Anottan geçen H+ iyonları ve katotta üretilen yeni H+ iyonları, katotta elektronları alır ve bir araya gelerek H2 moleküllerini oluştururlar.

Hidrojen Makinesi, suyun pH'ını neredeyse hiç değiştirmeden, saf moleküler Hidrojen içeren su üretir.

HİDROJEN AÇISINDAN ZENGİN SU

Hidrotek Water ile Hidrojen açısından zengin su elde etmek ve vücudunuzu desteklemek için sadece "H" düğmesine basmanız yeterlidir. Bu, bir bardağı doldurur ve vücudunuzun daha iyi çalışmasına yardımcı olur.

Hidrojen gazı suya eklenir ancak zamanla kaçma eğilimindedir, bu nedenle suyu hemen tüketmek önemlidir.

Hidrotek Water, istenirse pH'ı artırmak için takılabilen bir pH Arttırıcı Filtre ile birlikte gelir, böylece alkali su elde edebilirsiniz.

Hidrojen üretim makineleri, suyun pH seviyesini yükselterek alkalı hale getirirler. Bu alkalı su, iddia edildiğine göre birçok hastalığa iyi geldiği düşünülen sağlık faydaları sunabilir. Ayrıca, bu makineler genellikle üç farklı modda çalışabilirler: alkalı, ters ozmoz ve ozon su modlarıyla öne çıkarlar. Alkalı mod, suyu alkali hale getirerek antioksidan özellikler kazandırırken, ters ozmoz modu ise suyu arındırarak içilebilir hale getirir.

Öte yandan, ozon su modu suyu sterilize ederek mikropları öldürmeye yardımcı olabilir. Bu özelliklerle donatılmış hidrojen üretim makineleri, sağlık bilincine sahip bireyler için ilgi çekici bir seçenek olabilir.

ARITILMIŞ SU MODU

Hidrotek Water, giriş suyunu doğrudan çıkış suyuna dönüştürme kapasitesiyle öne çıkıyor. Özellikle NSF sertifikalı Bio+ Seramik Toplar içeren pH Artırıcı Filtre takılırsa, saflaştırılmış modda alkali su sağlar.

Bu özellik, ilaç alma, bebek maması hazırlama, 8 yaşın altındaki çocuklara su verme ve genel arıtılmış su ihtiyaçlarını karşılama gibi çeşitli kullanım alanlarında önerilir. Hidrotek Water, bu özellikleriyle sağlık ve güvenlik odaklı su ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir çözüm sunar.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.